02/980 46 46
Пропътувай мечтите си!
Пропътувай мечтите си!

Екскурзии от Варна и Бургас

Туристическа агенция » Екскурзии » Екскурзии от Варна и Бургас

Все повече и повече дестинации в Европа са достъпни с директни полети от летище Варна. Ние в Руал винаги се стремим да предложим на клиентите ни възможно най-удобния транспорт по маршрутите ни и приветстваме тази тенденция, като вече няколко години предлагаме и самолетни екскурзии с тръгване от Варна.

До кои дестинации предлагаме екскурзии от Варна

Стремим се да поддържаме в портфолиото си маршрути до най-популярните дестинации с тръгване от Варна. Сред тях са Париж, Лондон, Виена, Прага, Будапеща, Хърватия, Гърция, Турция, Сърбия, Сараево и пр. Добре е да следите секцията на сайта ни, посветена на този вид оферти, тъй като постоянно обогатяваме портфолиото ни. Можем да предложим и индивидуални пакети по заявка.

Видове транспорт:

  • с автобус – част от екскурзиите ни потеглят с автобус не само от Варна, но и от други големи градове в Южна България като Шумен, Велико Търново и Плевен. Този вид предложения са за по-близките дестинации в чужбина като Хърватия, Австрия, Чехия, Гърция и Турция. Използваме нови и комфортни автобуси, които отговарят на всички стандарти за международен транспорт;
  • с полет – летище Варна предлага все повече директни полети до редица интересни европейски градове, до които организираме пътувания вече повече от 20 години. Програмите ни са изпитани и усъвършенствани и по тях обслужваме и връщаме доволни десетки хиляди туристи ежегодно.

Скъпи ли са

Цените ни са много компетитивни като се има предвид включеното в цената висококачествено обслужване. Винаги съветваме клиентите ни добре да обърнат внимание какво е включено в цената на конкурентни оферти. Обикновено много по-евтини такива просто не включват цялото обслужване, за което ще трябва да заплатите на място. С нас можете да сте сигурни, че цялата информация ще Ви бъде предоставена ясно и прозрачно и без скрити допълнителни такси.

Как ще ни помогне Руал Травел

Горди сме с факта, че дълги години връщаме хиляди доволни туристи по нашите оферти. В наше лице можете да намерите коректен туроператор и доверен партньор, на който можете да разчитате да Ви помогне да намерите точното пътуване в чужбина и да реагира бързо и адекватно при създаден проблем. Важно е да има към кого да се обърнете при проблем, без значение дали пътувате по групова оферта или индивидуален пакет. Очакваме Ви!